Vitaly Solomonoff

Vitaly SolomonoffVitaly Solomonoff

Philadelphia, USA.

Kemisti, ammattikosmetiikan ja lääkkeiden kehittäjä, taustaa kliinisessä lääketieteessä. Julkaisee kirjoituksia ja kehittää kursseja kosmetologeille.

Opetuksen ja yhteistyön myötä Vitaly Solomonoffilla on kertynyt verkostoja suomalaisten kosmetologien keskuudessa.


Vuodesta 2001 lähtien Vitaly on järjestänyt Nail Station-NSI Finlandin ja henkilökohtaisesti Ulla Leppäkoski-Juvosen kutsusta kahdesti vuodessa lyhytkestoisia työtaidon kohottamisen kursseja suomalaisille asiantuntijoille kosmetologian eri osa-alueista: ammattimainen käsien- ja jalkojenhoito, kosmeettinen kemia, akrylaatit, kynsien rakentaminen jne.

Lisäksi Vitaly oli toiminut useiden vuosien ajan kansainvälisessä tuomaristossa Suomen kansallisissa valintakilpailuissa, joista oli suora pääsy kynsien suunnittelu kilpailuun (Düsseldorf, Saksa). Voitte löytää hänen julkaisujaan myös ruotsalaisessa ammattilehdessä Naglar i Norden.

  • Kehittää paikallisesti farmaseuttisia ja kosmeettisia valmisteita.
  • Dermatologian, kosmetologian ja kosmeettisen kemian alojen tutkija.
  • Kunniajäsen ja asiantuntija Society of Cosmetic Chemist -yhdistyksessä (New York, USA). Perusti Venäjällä ”Kynsienhoito”, ”Nailure” ja ”NailSpa” -lehdet.
  • Hän julkaisee tekstejään ”Kosmetiikka” nimisessä lehdessä sekä toimii samalla lehden toimituskunnan jäsenenä.
  • Samalla hän toimii tieteellisenä konsulttina ja kirjoittajana Scratch Magazinen (UK) lehdessä.
  • Oli mukana kirjoittamassa ”Face-to-Face with Doug Schoon” kirjan kolmatta osaa kynsipatologiasta ja oli toiminut samalla kirjan konsulttina.
  • Hän oli mukana toteuttamassa britannialaista koulutusprojektia ”NailKnowledge” Doug Schoonin ja Marian Newmanin kanssa.